Відкрита кухня

Заклади з відкритою кухнею – це особливий вид ресторанних закладів, які не тільки готують смачні страви, а й надають своїм відвідувачам надзвичайну розвагу. Тут ви зможете спостерігати за кулінарної магією шеф-кухаря. Прямо перед вашими очима набор з декількох продуктів перетворюється на смачну страву, яку ви тут же можете скуштувати. Подібний формат приготування їжі створює особливі довірливі відносини між відвідувачем і закладом, завдяки чому ви знову і знову будете сюди повертатися.

За допомогою спеціальної організації робочого процесу всього персоналу ресторану з відкритою кухнею, відвідувач завжди бачить з яких продуктів готується його їжа. Це дозволяє не тільки з цікавістю спостерігати за процесом, а й навчиться кільком трюкам у майстрів кулінарного мистецтва. А завдяки оформленню залу закладу в світлих і теплих тонах, з використанням великої кількості прозорих поверхонь, від очей користувача ніщо не сховається. До того ж для закладів з відкритою кухнею висуваються підвищені санітарні вимоги, що додатково підвищує якість обслуговування і приготованої їжі.

Для більшої зручності клієнтів, в таких закладах часто використовується острівна організація простору. Це передбачає, що кожен столик є не тільки місцем розміщення відвідувачів, але і повноцінною кухнею, за якою кухар влаштовує невелике шоу для клієнтів. Якщо більш детально говорити про шоу, то для їх проведення відбираються не просто хороші кухарі та офіціанти, а ті що володіють артистичним талантом.

Можливість спілкуватися з кухарем що готує вашу страву, спостерігати за всім процесом і коригувати його під свої побажання, а також чудове шоу, яке супроводжує весь процес приготування їжі, робить заклади з відкритою кухнею обов’язковими для відвідування. Ви обов’язково будете раді подібному візиту!